Leczo

19,99

Czas realizacji: 5 dni roboczych.

Leczo – to węgierska potrawa, dobrze znana w Polsce. Jest to rodzaj ragoût warzywnego z pomidorów i świeżej papryki, które to dusimy z dodatkiem kiełbasy wiejskiej, cukinii, chili i czerwonej cebuli.

Rekomendujemy zajadać z kopytkami gryczanymi podsmażanymi na masełku lub po swojsku zagryzając chlebkiem!

Produkt tyndalizowany – naturalna metoda konserwacji żywności polegająca na 3-krotnej pasteryzacji produktu. Proces ten w pełni niszczy bakterie, wydłuża okres przydatności i pozwala nam na zachowanie dla Was wszystkich smaków.

Skład: kiełbasa wiejska, papryka żółta, papryka zielona, papryka czerwona, cukinia, cebula, czosnek, chili, pomidory pelati, olej rzepakowy, przyprawy.

Typ opakowania: słoik
Masa netto produktu: 500g

Termin przydatności: należy spożyć w ciągu 3 miesięcy od dostarczenia produktu. Po otwarciu spożyć w ciągu 48h i przechowywać w lodówce.
Bez konserwantów, bez sztucznych barwników, wolny od glutenu.

 

Product total
Options total
Grand total